Altijd met begeleiding

Het geheim van de fit20 training is dat je in heel korte tijd, op een veilige manier, net over de grens van je kunnen heen gaat. Juist die paar seconden langer trainen dan je denkt dat je kan geven een zeer sterk signaal om alles in je lichaam te verbeteren. Voor deze intense manier van trainen heb je deskundige persoonlijke begeleiding nodig.


Jouw begeleider weet precies hoe lang je nog moet volhouden om het beste resultaat te krijgen. Hij/zij telt je door dat proces heen. Ook wordt er voor gezorgd dat je niet ongewild 'smokkelt' en de verkeerde spieren belast of aanspant. Je wordt veilig en zonder blessures naar jouw optimale gezondheidsprikkel begeleid. Jij concentreert je alleen op de correcte uitvoering voor het beste resultaat.

20 minuten persoonlijke aandacht voor jou

fit20 is een persoonlijke gezondheidstraining. 20 minuten aandachtige persoonlijke begeleiding zijn genoeg om alles in je lichaam te verbeteren. Iedereen bij fit20 is opgeleid en gecertificeerd binnen de fit20 Academy, onder leiding van Bram Kroeske (Degree in Manuele Therapie en Masters degree met als specialisatie: optimale dosering ter bevordering van gezondheid).

Betaalbare en zeer effectieve Personal Training

De fit20 methode is zo ontwikkeld dat je in korte tijd een groot gezondheidsrendement haalt. Daarom is de fit20 personal training betaalbaar: 20 minuten is de personal trainer er voor jou, meer tijd is er niet nodig.

Veilig voor iedereen en zonder blessures

De deskundige fit20 personal trainers van fit20 Rotterdam Hillegersberg weten precies hoe ver jij kan gaan. Of je nu super fit bent of juist een beperking of klacht hebt, overgewicht, jong of oud bent, chronische ziekte of blessure hebt of zwanger bent. De personal trainer begeleidt je iedere training naar jouw topprestatie om jouw gezondheidsdoelstelling te realiseren. De trainer let op dat iedere oefening precies en correct wordt uitgevoerd en legt de resultaten vast in de fit20 app.

Jouw wekelijkse topprestatie!

De personal trainer van fit20 Rotterdam Hillegersberg stelt de apparaten in, bepaalt wekelijks welke spiergroepen je traint, let op je tempo en correcte uitvoering en motiveert je op de lastige momenten. Hij/zij is een vangnet als je zelfdiscipline even tekort schiet. De personal trainer begeleidt jou van de eerste tot de laatste trainingsminuut. Daarom kan jij je helemaal concentreren op jouw topprestatie. En waardeer jij wekelijks je ‘spiertegoed’ op door naar je vaste afspraak te komen bij fit20 Rotterdam Hillegersberg .

Ontdek alles over fit20